Homok- és talajtisztító gépek

Az olaszországi Metaljonica s.r.l. 2003 óta gyárt és forgalmaz homoktisztító munkagépeket. A gyártó termékei a kő, kavics, illetve hulladék eltakarítását teszik lehetővé. Gépeik között megtalálható az egytengelyes EcoBeach homoktisztító gép, mely strandok, homokkal borított pályák és területek karbantartója. A gép előnye, hogy a méretei miatt, kis területen is képes a munkavégzésre, miközben termelékeny és hatékony marad.

A gyártó palettáján kis- és nagytraktorral hajtott homok és talajtisztító gépek is megtalálhatóak. Ezek használatát nagyobb strandok illetve lovaglópályák és lófuttatók tisztítására ajánljuk.

Kis- és nagytraktorhoz csatlakoztatható gépek

Ezeket a gépeket olyan területekre ajánljuk, ahol egyszerre nagyobb területet kell megmunkálni vagy ahol már rendelkeznek kis- vagy nagytraktorral, mivel ezeket az adaptereket a traktor PTO és hidraulika rendszerére kell csatlakoztatni. Mindegyik típus hatékonyan távolítja el a köveket, kavicsokat a talajból. Az adapter egy rázó szitán keresztül távolítja el a kavicsokat a talajból.

A talajtisztító gépek a talaj felső rétegét, 15-20 centiméter mélyen tisztítják egy rázószita segítségével. Az eredmény kő és kavicsmentes pálya.

Homoktisztító egytengelyes gép

Egytengelyes homoktisztító

Homok- és talajtisztító gépek

Traktorra szerelhető adapterek